KISSMÄSTAR CHRISTIAN!

nu tänkte jag berätta en sådan sjuk rolig grejj, vilket kanske inte låter lika roligt men då det hände var de nog de roligaste jag varit med om.. Dagen efter, vaknar och käkar på byllan så när vi ska lägga oss i sängen så hade jag råkat lagt mitt täcke i min spyhink ( JAG HADE INTE SPYTT I DEN, DE VAR BARA VATTEN OM JAG SKULLE SPY) och sen la jag täcket på sängen utan att veta om de! då var det en stor blöt fläck på mitt lakan och då tänkte jag att jag skulle dryga lite med chrille..  så jag satt och anklagade honom för att kissat på sig i min säng och han blev aaaas förbannad och surig! så jag kom på, de absolut, grymmaste, NÅGONSIN! KISSMÄSTAR CHRISTIAN



/ J&C


2 nätter

ett rent helvete, dock inte för solen lyste in på ögonen utan jag sov utan mitt hjärta! men ikväll kommer han hit så äntligen har jag persienner med!
/j

Godeftermiddag.

Äntligen slipper jag det skabbiga påslakanet hängandes i vardagsrummet över fönstret.. Får ju morgonsolen direkt in i ansiktet då jag vaknar. Men snart kommer mammas kompis och hjälper mej hänga upp rullgardinerna jag köpte i fredags, i hopp om att inget ska störa min nattsömn längre! Ligger nu och kikar på laila bakar och blir extremt sugen på att baka. MEN NÄ, här ska de spelas sims!


christian kan vi inte ha en tam igenkott istället för en iller?  SNÄLLA :')
/j

Spöket !

Inge creepy? vaknade runt halv 8 när jag märkte att tvn slogs igång, den började höjja volymen desutom, efter ungefär 30 sekunder så slogs den av igen :S ! fan man är ju hemsökt !
Idag blire först träning runt 11-12, sen dalton 3-9, så får se om man hinner göra någonting efter, dagarna bara rasar förbi ju :P!
Saknar min älskling Julia<3

love



 vem är starkast? ;)


Gårdagen / j

hade en redig sjuk kväll med tjejerna igår! Förfest och sedan vidare ner mot stan. men lama jag ringde taxi rätt tidigt och stapla hem te karln som tog hand om mig! så gulliiitt! hela dagen har vi legat och slöat. btw så måste jag berätta att jag pissa på min egna telefon, o aaaaa! Nu ligger jag i soffan där jag kommer spendera min kväll med kycklingsallad,film och chips! Christian ska ut ikväll så jag tar mig tid och njuta lite av ensamtid!












Fiesta

Drog iväg till skolan 08.00, fick dra lite tidigare så jag tog en promenad till gymmet!
Sen kom man hem till 15.00, käkade lite och så.
/\ Denna står och väntar på mig, får se ifall det blir någon fest ikväll eller inte ! ganska lamt med fester, men hoppas på de! Det är ju trots allt helg och blir ju tråkigt om man ska sitta inne och mögla!
/c
Jäggeer!

jag älskar dig!


Vi kan de där med och mysa till de

Ultramys delux ikväll! Drog ner och handlade då christian kom hem , köpte ingredienser till västerbottenpaj! Till de har vi fetostcreme och sallad!

Nu blir det soffhäng med godis och BB.

/ godnatt från julia & christian. PUSS




Inhandlat

Fick dessa underbara örhängen av min söta pojkvän! gofisen min..
väskan är från Gina tricot.

(TIPS, andvänd två olika foundations, en mörkare och en ljus och blanda dom så får du perfekta tonen)


ikea problem

Skit dag i går, sprang runt med 6000 rent i plånkan var inget och leka med! höll hårt i min plånbok som ett litet barn och brände upp de mesta av pengarna. Jag och christian sprang in på ikea och köpte oss en soffa för 4000, en helt perfekt soffa till min lägenhet! Absolut bästa av allt är att de är en bäddsoffa så om någon sover över så finns det plats! Men.. När vi väl hämtat ut soffan så sket de sig med den skjuts vi skulle få så vi stod utanför ikea 1-2 timmar innan vi fick tag i någon som kunde köra! Kallt som fan och småtjurig blev jag men tur att det löste sig. Väl vi kommer hem så tog de 2-3 timmar innan vi satt ihop allting för det var extremt komplicerat.

Världens stressigaste dag, skola,jobba, tvätta, städa! Nästan klar nu, ska bara hänga tvätten och sedan är det finito!!!! Just nu ligger ja och kikar på mitt favoritprogram (112 på liv och död) Och (BB) på samma gång! tjejer vi kan vi.. Nä nu ska jag hänga tvätten sen krypa ner i soffan, vänta in min prins

/j




Starten

Idag börjas det, Julia har varit iväg och köpt matvaror till den nya dieten !
Får väll hoppas på att den funkar.

Väntar på att min älskling ska komma hem sen drar jag iväg till dalton.

"Everything happens for a reason, you happened and we are the reason" fint va?:D
Man har väll en poetisk tjej :') Älskar dig ! :D<3

Sen ikväll ska jag ner till bergeforsen och hälsa på morsan! på tiden! :D

/C




Doomsday

Kom hem till älsklingen just, ganska trött.. men börjar ju 3 så dagen har ju bara börjat.. eller?:D

Skönt att ta det ganska lugnt bara, stressa ner lite:D

Nu tänkte jullan sova så det är väll lika bra att släcka ner! Hörs imorgon!


I vår lilla lya

Christian sitter och skiter, jag håller på att städa! full rulle hos familjen karlzon-sundtröm! Just nu ser lägenheten ut som ett helvete men de ska bli så fint så, bar ut bordet i vardagsrummet för min soffa kommer aldrig men i veckan så! De ska SKINA d det är klart!!!

/J



-

Åkte iväg och handlade med mammsen och sedan ut te henne där jag blev bjuden på mat! Saknar min lille gertrud (katten) men i morgon ska vi ge bort honom så sa farväl till han. Precis bokat tvättstuga tills i morgon och ska dra igång städningen här hemma, ser ut som ett bombnedslag då jag och chrille varit i farten.. Men i veckan blir de en fin soffa här så då kommer de inte vara stökigt alls!! Men nu ska jag dra igång med storstädning så min man blir glad då han kommer hem..


Strong love

Sista måltiden

Rubriken säger väll allt?;D Ska dra ner och jobba på dalton 3-9 medans Julia drar och handlar mat till det nya matschemat. Det består av lite kj och mycket protein.
Får väll hoppas på att det funkar, sist jag använde det gick ja ner 7 kilo men alla reagearar ju olika så..
/c

Roligt och veta

I och med att Christian snarkar extremt högt så jag inte kan få en blund tänkte jag skriva lite roliga saker de är värt att veta om oss, eller kanske mer lite inside information från vårat förhållande

Vi är nog de paret som fiser mest! Speciellt på morgonen då vi har fistävlingar.

Jag ska egentligen inte klaga på att Chrille snarkar i och med att han brukar säga till mig jämt att jag ska sluta snarka.

Vi har konstig humor, det finns en grimage (stavningsfel?) jag brukar göra som kallas bratminen, dock är det få som kan få till den.. Christian försöker verkligen!

Vi båda gillar bigbrother och köpte genast 24/7 första kvällen! Dock är jag extremt beroende.

Chrille har ett födelsemärke nedanför bröstvårtan som jag brukar kalla 'en extra bröstvårta' vilket slutar med att han blir småtjurig och försvarar sig som fan!!

Så måste jag bara avsluta med att jag har faktiskt världens underbaraste pojkvän, ush så ruggigt kär!


Godnattt från En vaken Julia och en sparkande snarkande Christian!
Puss


Nu drar vi

Hoppar på bussen om 25 min för att åka ut till mig. I och med att vi båda har egen lägenhet så turas vi om och bo hos varandra, Måndag te onsdag hos mig och sen hos christian resterande dagar i och med att han jobbar inne i stan så är det närmare såklart från mig.
har världens bästa pojkvän /J

Tränings tips

Whay 80 (y) Tveka inte på att köra detta, enormt bra! Kommer skriva upp lite småtips och bra tillskott så andra kan ta del!
/C

Träningen

Drog och tränade lite bröst och triceps. Börjat gått upp lite mer nu, kommer uppdatera lite nu och då så jag och ni kommer få se lite resultat!
/C

Dramatic Kristjan


inget slår kärleken


Gårdagen


men wears

Nu sitter vi hos christian, vi försökte uppdatera igår men blogg appen ville inte agera. Går dagen spenderade vi med lite vänner och öl, Små mysigt sådär. Skulle egentligen spela poker men de blev inte av.. Nu ska jag snart hem och christian ska träna! För i dag är det söndag och menas med storstädning!

Just nu - pojkvänsbyxor och en redig karl med gitarr!

ME gusta

Tänka sig, jag ska få christian och blogga.. Design, uppdateringar och ALLTING kommer senare ikväll, för nu är min man nere på willys och köper mat medans jag städar efter gårdagen.

puss o kram /j

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0